ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Συνεχίστηκε η καλοκαιρία αλλά με ενίσχυση των ανέμων!

Παρασκευή, 17/01/2020 | Νέα

Με το σύνθημα «Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι» διοργανώνεται και φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Χιονοδρομίας στο ΧΚΠ.

Ακόμη μια καλή μέρα η σημερινή, αλλά σε σχέση με χθες, είχαμε πιο ισχυρούς ανέμους που κράτησαν τους συνδετικούς αναβατήρες Ερμή και Ηνίοχο κλειστούς. Το χιόνι χάρη στις χαμηλές θερμοκρασίες κρατήθηκε και σήμερα σε πολύ καλή κατάσταση.

Για το σαββατοκύριακο προβλέπεται πολύ καλός καιρός και άριστες συνθήκες για χιονοδρομία.

Αύριο και την Κυριακή θα διεξαχθεί στο ΧΚΠ η Παγκόσμια Ημέρα Χιονοδρομίας όπου όλα τα παιδιά από 6-14 ετών θα μπορούν να αγοράζουν την κάρτα χιονοδρομίας μόνο με 2 ευρώ (+5 ευρώ η πλαστική κάρτα RFID, η οποία επιστρέφεται). Οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού θα διεξαχθούν στο ΧΚΠ με πολλές εκπλήξεις και happenings για τους μικρούς σκιέρ, με πλήθος από δραστηριότητες για παιδιά στο χιόνι, διαγωνισμούς και πολύ παιχνίδι!

Επίσης από το επόμενο τριήμερο θα διεξαχθεί στην πίστα Βάκχος Νο2, το 1ο Κύπελλο Αλπικών Αγωνισμάτων στις κατηγορίες Π – Κ

Αύριο στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1, 3 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Ηρακλής (8 & 15), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ήρα (7 & 7α), Περιφερειακή (24) και baby 1, 2, 3 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Β/ΒΑ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -2C και 0C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ: Το ωράριο του ΧΚΠ θα είναι 08:00-16:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/