ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Συνεχίζουμε δυνατά και τις επόμενες μέρες

Πέμπτη, 27/12/2018 | Νέα

Το ΧΚΠ από τα ελάχιστα ΧΚ στη χώρα, που λειτουργεί για χιονοδρομία

Ο Παρνασσός έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη φετινή σεζόν. Σε αυτό το γεγονός σίγουρα παίζει ρόλο το ότι είναι από τα ελάχιστα χιονοδρομικά κέντρα που είναι ανοιχτά για χιονοδρομία στην Ελλάδα και το πρώτο με διαφορά σε σύνολο αναβατήρων και πιστών. Φυσικά ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι  η  αγάπη των χιλιάδων χιονοδρόμων γι αυτό το βουνό!
Εμείς από την πλευρά μας, χρόνο με το χρόνο, κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να βελτιώσουμε τις προσφερόμενες προς εσάς υπηρεσίες.

Φέτος ,όσοι επισκεφθήκατε ήδη το βουνό, θα διαπιστώσατε ότι αυτή η προσπάθεια αποδίδει. Οι δρόμοι είναι πάντα καθαροί και όταν ακόμη χρειάζονται αλυσίδες, προσωπικό του ΧΚΠ επεμβαίνει, ενημερώνει και ελέγχει τους οδηγούς για τη χρήση τους, ώστε να μην γίνονται άσκοπα μποτιλιαρίσματα.

Σε καθημερινή βάση γίνεται έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση ώστε ο χιονοδρόμος – πελάτης να γνωρίζει για τις συνθήκες και την λειτουργία του ΧΚΠ.

Οι βελτιώσεις θα είναι ορατές σε εσάς κάθε μέρα. Ήδη αύριο δίνεται σε λειτουργία και ο αναβατήρας Δίας, αυξάνοντας κατά πολύ το χιονοδρομικό πεδίο και σύντομα ενισχύονται οι θέσεις στα ταμεία, ώστε να απολαύσετε το αγαπημένο σας βουνό το ίδιο γρήγορα όσο σας πηγαίνουν οι σύγχρονοι αναβατήρες μας στις κορυφές.

Αύριο και μεθαύριο περιμένουμε ανάλογες καιρικές συνθήκες στο βουνό. Ελάτε να χαρείτε το χιόνι και το αγαπημένο σας σπορ στο ΧΚΠ!

Αύριο θα λειτουργήσουν:

ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας, Παν, Ήρα και  baby 2

ΠΙΣΤΕΣ
Αφροδίτη (1), Βάκχος (2, 2β, 15 α), Περικλής (5), Αίολος (4), Διηάνειρα (12) Ηρακλής (8, 15), Ηνίοχος (6), Δίας (13,19,16), Παν (10), Περιφερειακή (24) και baby 2.

ΚΑΙΡΟΣ
Αύριο προβλέπονται ηλιοφάνεια, ασθενείς – μέτριοι ΒΑ άνεμοι και θερμοκρασία -2C έως +1C.

ΔΡΟΜΟΙ
Όλοι οι δρόμοι θα είναι ανοικτοί και δεν θα χρειάζονται αλυσίδες.
Για τη δική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ
Το ωράριο του ΧΚΠ αύριο θα είναι 08:00-16:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 16:30)