ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Τα τερτίπια του καιρού!

Τετάρτη, 29/01/2020 | Νέα

Διορθώνεται ο καιρός αύριο.

Δύσκολα ξεκίνησε η μέρα σήμερα με ισχυρούς ανέμους (ειδικά στη Φτερόλακα) και περιορισμένη ορατότητα. Σύντομα όμως ο καιρός βελτιώθηκε, ο ήλιος άρχισε σιγά σιγά να κάνει την εμφάνισή του και η ένταση των ανέμων να πέφτει.  Τα τερτίπια του καιρού όμως συνεχίστηκαν και προς το μεσημέρι η ομίχλη επέστρεψε και πάλι στο βουνό.
Από το πρωί τα Κελλάρια ξεκίνησαν κανονικά τη λειτουργίας τους, ενώ η Φτερόλακα άνοιξε στις 11:25. Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τη σύνδεση και τους αναβατήρες Ερμή και Ηνίοχο οι οποίοι παρέμειναν σε αναστολή μέχρι το πέρας της λειτουργίας του ΧΚΠ.
Και οι πίστες, παρά τη συννεφιά και τον αέρα, διατηρήθηκαν σε πολύ καλή κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας!

Αύριο ο καιρός δείχνει πολύ καλύτερος και όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε για ένα πολύ καλό ΠΣΚ!

Στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ήρα (7), snowpark και baby 1, 2 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι – ισχυροί ΒΔ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -1C και 1C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ: Το ωράριο του ΧΚΠ θα είναι 09:00-15:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/