ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Τέτοιες μέρες δεν χάνονται!

Τρίτη, 28/01/2020 | Νέα

Τις τελευταίες μέρες, οι πίστες του ΧΚΠ είναι σκέτη πρόκληση.

Μέρες σαν τη σημερινή, είναι κρίμα να τις χάνει κανείς. Ο καιρός απίθανος, το χιόνι άψογο, ο κόσμος ελάχιστος και το εισιτήριο, χαμηλής περιόδου. Τι άλλο χρειάζεται κανείς για να έρθει στο βουνό και να απολαύσει τη χιονοδρομία;

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι σε όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας δεν υπάρχει αρκετό χιόνι και νομίζει ότι και ο Παρνασσός αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Κι όμως δεν είναι αλήθεια. Ο Παρνασσός διαθέτει αρκετό χιόνι στις πίστες Βάκχος, Περικλής, Διηάνειρα, Αίολος, Παν και Πυθία ώστε να κάνει ο χιονοδρόμος σκι & snowboard με άνεση και κυρίως με ασφάλεια!

Αύριο ο καιρός δείχνει λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις αλλά και πολύ ισχυρούς ανέμους που είναι πιθανόν να επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου. Από τη Πέμπτη και πάλι ο καιρός βελτιώνεται και όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε για ένα πολύ καλό ΠΣΚ!

Στο ΧΚΠ αύριο, καιρού επιτρέποντος, θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία, baby 1 και 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ήρα (7) και baby 1, 2 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε νεφώσεις, ασθενείς χιονοπτώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν πολύ ισχυροί Δ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 0C και 2C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ: Το ωράριο του ΧΚΠ θα είναι 09:00-15:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/