ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Τέτοιες μέρες σαν τη σημερινή, δεν χάνονται!

Πέμπτη, 17/01/2019 | Νέα

WORLD SNOW DAY το σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου

Τέτοιες μέρες σαν τη σημερινή δεν χάνονται! Οι πίστες ήταν καλοπατημένες, ο αέρας ελάχιστος και ο ήλιος άφθονος. Γι αυτό και οι φίλοι του ΧΚΠ γέμισαν το βουνό κι ας είναι καθημερινή.
Αύριο προβλέπεται αρκετά καλός καιρός οπότε οι συνθήκες θα είναι ιδανικές για χιονοδρομία. Θα λειτουργήσουμε με τους αναβατήρες και τις πίστες στα Κελλάρια.

WORLD SNOW DAY το σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου
Με το σύνθημα «Φέρτε τα παιδιά στο Χιόνι» και σε συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων των προηγούμενων ετών, η διεθνής καμπάνια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χιονιού FIS (Federation International de Ski) φιλοξενείται και φέτος, για 8η χρονιά, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και προσφέρει την κάρτα χιονοδρομίας στο ποσό των 2 ευρώ, για όλα τα παιδιά έως 14 ετών.

Αύριο θα λειτουργήσουν:
ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής και baby 1 & 2
ΠΙΣΤΕΣ
Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2α, 2β, 15 α), Περικλής (5), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Ηρακλής (8, 15), Διηάνειρα (12) και baby 1 & 2.
ΚΑΙΡΟΣ
Αύριο αναμένουμε νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς Δ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ -1C έως +1C.
ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι από Αράχωβα και Επτάλοφος είναι ανοιχτοί αλλά χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες. Όσοι φίλοι του ΧΚΠ έρχονται από Πολύδροσο και Αμφίκλεια να χρησιμοποιούν σαν δρόμο τη διαδρομή Λιλαία, Επτάλοφος (Αγόριανη), χιονοδρομικό κέντρο. Ο δρόμος Κελλάρια – Φτερόλακκα παραμένει κλειστός λόγω κινδύνου χιονοστιβάδων.
Για τη δική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.
ΩΡΑΡΙΟ
Το ωράριο του ΧΚΠ αύριο θα είναι 09:00-16:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 16:30).