ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ενημερώνει για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα και τη λειτουργία του αύριο, Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023

Σάββατο, 04/02/2023 | Ανακοινώσεις

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ενημερώνει όλους τους φίλους επισκέπτες και χιονοδρόμους του ότι αύριο, Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, αναμένεται σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις και το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) ακραία επιδείνωση του καιρού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που θα επικρατήσουν με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων  καθώς και τις σχετικές οδηγίες που θα δοθούν από τις αρμόδιες αρχές σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο ( Πολιτική Προστασία, Ελληνική Αστυνομία, Περιφέρεια και Δήμοι) το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ενδέχεται να προσαρμόσει την λειτουργία του πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών του. Παρακαλούμε θερμά όλους τους φίλους επισκέπτες και χιονοδρόμους να ενημερώνονται τακτικά για όλες τις εξελίξεις τόσο από το site www.parnassos-ski.gr όσο και από τα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης. Υπενθυμίζουμε πως απαραίτητη είναι η προμήθεια αντιολισθητικών αλυσίδων, ενώ απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς και πιστή εφαρμογή των υποδείξεων της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Οι επισκέπτες που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο μέσω του συστήματος web-ticket του Χιονοδρομικού μας Κέντρου έχουν τη δυνατότητα να το μεταθέσουν σε άλλη ημερομηνία δικής τους επιλογής, ενώ οι επισκέπτες που θα προμηθευτούν εισιτήριο αύριο το πρωί σε περίπτωση αναστολής λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου δεν θα δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου. 

Το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου θα κρατά το κοινό ενήμερο για την εξέλιξη του καιρού και την κατάσταση λειτουργίας του Κέντρου προκειμένου όλοι οι επισκέπτες και χιονοδρόμοι να γνωρίζουν εγκαίρως όλα τα δεδομένα και τις τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν στη λειτουργία του Κέντρου λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων. 

Παρακαλούμε πολύ όλοι οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας και ακολουθώντας τις συστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας www.civilprotection.gr

Για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου μπορείτε να ενημερώνεστε στην ιστοσελίδα μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ: