ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Τυχεροί οι σημερινοί αδειούχοι…

Δευτέρα, 10/02/2020 | Νέα

Καλοκαιρία προβλέπεται μέχρι και την Τετάρτη.

Όσοι τυχεροί πήραν άδεια σήμερα από τη δουλειά τους, απόλαυσαν ένα υπέροχο βουνό, σαν το χθεσινό, με τη διαφορά ότι οι ουρές στους αναβατήρες ήταν μηδενικές και το εισιτήριο οικονομικότερο. Αυτά είναι τα οφέλη του να μπορείς να κάνεις σκι τις καθημερινές. Τολμήστε, ελάτε, και να είστε σίγουροι ότι  θα αποζημιωθείτε!

Αύριο περιμένουμε πάλι καλοκαιρία με κάποια πιθανότητα να φυσούν ισχυροί άνεμοι. Διαβάζοντας τα μετεωρολογικά sites βλέπουμε ότι υπάρχει μια διχογνωμία σχετικά με την ένταση των ανέμων. Οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παρνασσός προσπαθεί και δουλεύει με ότι καιρό κι αν έχει!

Στο ΧΚΠ αύριο θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1 & 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5), Διηάνειρα (12), Ήρα (7), Παν (10), Πυθία (14 & 14α),  snowpark και baby 1, 2 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί Δ-ΒΔ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 5C και 7C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/