ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Βλάβη στην Αφροδίτη και ταλαιπωρία στο ΧΚΠ

Δευτέρα, 24/02/2020 | Ανακοινώσεις, Νέα

Η Φτερόλακα κύρια είσοδος του κέντρου για σήμερα!

Ένα δύσκολο τεχνικό πρόβλημα στην τηλεκαμπίνα Αφροδίτη μας ανάγκασε να χρησιμοποιήσουμε σαν κύρια πύλη του ΧΚΠ τη Φτερόλακα με ότι αυτό συνεπάγεται σε ουρές και ταλαιπωρία.
 
Όσοι ήρθαν από Κελλάρια στο ΧΚΠ, τους στέλναμε στη Φτερόλακα, αφού πρώτα τους ενημερώναμε να βγάζουν εισιτήρια στα εκδοτήρια των Κελλαριών που είναι περισσότερα, ώστε να αποφύγουν τις μεγάλες ουρές. Και αυτό επετεύχθη σε μεγάλο βαθμό ή τουλάχιστον όσο το δυνατόν περισσότερο.
Όταν όμως γέμισε το πάρκινγκ της Φτερόλακας κρατούσαμε τα αυτοκίνητα στα Κελλάρια και στέλναμε τον κόσμο εκεί με τα mini bus του ΧΚΠ.
 
Τελικά ο αναβατήρας Αφροδίτη λειτούργησε και πάλι στις 13:15, ενώ όλα τα προβλεπόμενα για λειτουργία lifts λειτούργησαν κανονικά από την έναρξη του ωραρίου και μέχρι το τέλος, ενώ δόθηκε και παράταση μίας ώρας στη λειτουργία του ΧΚΠ σαν αντιστάθμισμα για την ταλαιπωρία.
 
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ζητάει συγνώμη από τους πελάτες του για την ταλαιπωρία που υπέστησαν και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να μην επαναληφθούν ξανά ανάλογες καταστάσεις!
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα αστυνομικά τμήματα Αμφίκλειας και Αράχωβας για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο των Κελλαριών και της Φτερόλακας.
 
Αύριο περιμένουμε καλό καιρό ενώ πρόσκαιρη μεταβολή και λίγα χιόνια αναμένουμε την Πέμπτη!
 
Στο ΧΚΠ αύριο θα λειτουργήσουν
 
ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1, 2 & 4.
 
ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1 & 1α), Βάκχος (2, 2α, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5), Ηρακλής (8), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ηνίοχος (6), Δίας (13, 16 & 19),  Ήρα (7 & 7α), Περιφερειακή (24), snowpark και baby 1, 2 & 4.
 
ΚΑΙΡΟΣ: Αύριο περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς – μέτριοι Δ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 4C και 6C.
 
ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/