ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Υπέροχη μέρα με μέτριους ανέμους

Τρίτη, 11/02/2020 | Νέα

Κάποιες ασθενείς χιονοπτώσεις φαίνονται προς το τέλος της εβδομάδας.

Τελικά και σήμερα μας βγήκε μια πολύ καλή μέρα αφού ο αναμενόμενος από κάποια μετεωρολογικά sites ισχυρός αέρας, δεν βγήκε. Εμείς βέβαια σας είχαμε προειδοποιήσει ότι το πιθανότερο σενάριο θα ήταν να μην βγει. Όσοι μας άκουσαν, ανέβηκαν στο βουνό και ευχαριστήθηκαν τη χιονοδρομία, οι υπόλοιποι έμειναν στο σπίτι και έχασαν.

Αύριο περιμένουμε σχετικά καλό καιρό, ενώ προς τα τέλη της εβδομάδας φαίνονται κάποιες ασθενείς χιονοπτώσεις.

Στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1 & 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5), Διηάνειρα (12), Ήρα (7), Παν (10), Πυθία (14 & 14α),  snowpark και baby 1, 2 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια με διαστήματα νεφώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς – μέτριοι Δ-ΒΔ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 4C και 6C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/