ΕΠΑνΕΚ 2014-2020
Δε 25/09/2023-
25/09/23-

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Δικαίωμα Χρήσης – Εισόδου

Το πάρκο SnowPark είναι μια πίστα που προορίζεται για αποκλειστική χρήση από έμπειρους χιονοδρόμους. Είναι εξοπλισμένο με κατασκευές και εμπόδια, με σκοπό την εκτέλεση αλμάτων και ελιγμών.

Οι Αρχάριοι επιτρέπονται με την επίβλεψη Δασκάλων Χιονοδρομίας Έμπειρων στις ιδιαιτερότητας ενός SnowPark.

Απαραίτητος Εξοπλισμός

Όλοι οι χρήστες, έμπειροι και αρχάριοι, οφείλουν να φορούν κράνος, συμπεριλαμβανόμενων και των ενηλίκων. Το κράνος είναι υποχρεωτικό – πρόσθετος εξοπλισμός ασφαλείας συνιστάται.

Τρόπος Χρήσης

Οι χρήστες του SnowPark έχουν την αποκλειστική ευθύνη εκτίμησης της δυσκολίας των εγκαταστάσεων του πάρκου σύμφωνα με την επιδεξιότητά τους και τον εξοπλισμό που διαθέτουν (πέραν της υποχρέωσης χρήσης κράνους). Οφείλουν να ενεργούν πάντα με τη δέουσα προσοχή, λόγω του υψηλού βαθμού δυσκολίας στην χρήση του snow park αφού πρωτα σταθμίσουν τις ικανότητές τους και την φυσική τους κατάσταση σε σχέση με το βαθμό δυσκολίας αυτού που σκοπεύουν να επιχειρήσουν.

Ξεκινήστε από τα μικρά και εύκολα εμπόδια.

Η χρήση των εμποδίων – παιχνιδιών γίνεται από ένα άτομο τη φορά.Ο κάθε χρήστης οφείλει να βεβαιώνει πριν την απογείωση ότι τα σημεία προσγείωσης είναι σαφή και ορατά και ότι το άτομο που προπορεύεται έχει φύγει από το χώρο της προσγείωσης και ότι η διαδρομή είναι ελεύθερη.

Οι κατασκευές και τα εμπόδια – παιχνίδια έχουν το καθένα τη δική του σειρά (lineup). Σεβαστείτε την προτεραιότητα του άλλου ασχέτως εάν είναι έμπειρος χιονοδρόμος ή αρχάριος.

Να μην απογειώνεστε χωρίς να ελέγξετε το χώρο γύρω σας και πάντα να προσέχετε τις προσγειώσεις σας και να φροντίσετε την όσο δυνατόν πιο γρήγορη απομάκρυνση σας από το χώρο των προσγειώσεων αφήνοντας τον καθαρό.

Απαγορεύεται η στάση πάνω ή κοντά στις κατασκευές και τα εμπόδια, στις διαδρομές αυτών και στους χώρους προσγείωσης. Σε περίπτωση που σταματήσετε για κάποιο λόγο εντός του πάρκου να φροντίζετε να είστε ορατοί από τους άλλους χιονοδρόμους

Όροι Χρήσης Εγκαταστάσεων ΧΚΠ

Υπενθυμίζουμε ότι το snowparkυπόκειται στους ίδιους Γενικούς ‘Ορους Χρήσης των εγκαταστάσεων του ΧΚΠ όπως αυτοί ισχύουν και για τις πίστες χιονοδρομίας.

Οι Γενικοί Όροι Χρήσης των Εγκαταστάσεων του ΧΚΠ πρέπει να εφαρμόζονται από όλους και σε όλη τη διάρκεια παραμονής εντός του SnowPark.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

  • ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Να παρατηρείται το έδαφος πριν την κάθε χρήση)
  • ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ SNOWPARK
  • ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΔΙΩΝ – ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ
  • ΤΥΧΟΝ ΦΘΟΡΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ

Την Τήρηση των Όρων Χρήσης των Εγκαταστάσεων του ΧΚΠ αλλά και τους κανόνες Συμπεριφοράς Χιονοδρόμου

Την συμμόρφωση σας με τις υποδείξεις των Υπευθύνων (SnowPark Operators), με τις πινακίδες οδηγιών και την υπάρχουσα σήμανση.

Το δικαίωμα της ΕΤΑΔ ΑΕ να κλείσει την εγκατάσταση, εάν αυτό καταστεί αναγκαίο, και να απαγορεύσει την είσοδο σε χρήστες που θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους ή άλλους λόγω απερίσκεπτης συμπεριφοράς. 

Η ΕΤΑΔ ΑΕ δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος.

Σε περίπτωση ατυχήματος ειδοποίησε αμέσως τους υπεύθυνους του πάρκου

ΜΗΝ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ SNOWPARK ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ (ΚΛΕΙΣΤΟ)

 

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ